چطور از موبایل مشتریان، مال سنتر بسازیم؟ (قسمت دوم)
در موبایل مارکتینگ هم مثل هزار جای دیگر، هر گردی گردو نیست و هر زیادی هم بفروش نمیشود، اگر اینطور بود الان که شما دارید این مطلب را میخوانید هنوز نوکیا سر پا مانده بود و پرفروشترین شرکت تولیدکنندهی گوشیهای همراه بود یا اینکه هیچ رقیبی پیدا نشده بود که جرأت کند در برابر بلک بری عرض اندام کند و من و شما هیچ وقت در دههی 70 خورشیدی مجذوب ماشینهای ژاپنی نمیشدیم و در دههی 80 کرهایها را تحسین نمیکردیم در دههی 90 هم با ماشینهای چینی رانندگی نمیکردیم.
در تمام این موارد این داشتن و خرج کردن نبوده است که غوغا به پا کرده و با معرفی نویی، کهنهای دلآزار را از بازار کنار زده است، جالب اینکه در این چند نمونه که میتوان تا خروار شمردشان، کاری از دست بودجههای دیجیتال مارکتینگ میلیارد دلاری بر نیامده است و برندی جا افتاده و جاندار، به دست شورشی جوان و آیندهداری از برندهای تازه از راه رسیده از مسند سلطنت پایین کشیده شده است. با این توصیفات رمز موفقیت این تازهکارها چه بوده است که توانستهاند غولها را کنار بزنند و تاج فروش و مشتریمداری بر سر گذارند؟ در قسمت دوم این مطلب، بیشتر را راه و رسم موبایل مارکتینگ مؤثر آشنا خواهید شد.
قدر لحظات طلایی دیدار را بدانید!
در طول شبانهروز درنگهای ویژهای دارند که مخصوص خلوت کاربر و گوشیهای همراه هستند در این لحظات طلایی است که کاربر دنیای فانی را با تمام های و هویش رها میکنند تا دمی را با گوشی جان همراهشان به دور از عالم واقع در دنیای خوش آب و رنگ مجازی، قدم بزنند.
شما نیز اگر میخواهید با مشتریانتان رابطهای احساسی برقرار کنید و برندتان را در ذهنشان به خوبی جا بیندازنید، باید برنامهی مدون برای حضور دائم در این لحظات طلایی داشته باشید و با شناسایی زمانهایی که مخاطبتان یاد گوشی میکند، خوراک روزانهی وی را برای خلوتهای دو نفره با گوشیاش، تدارک ببینید.
چه میکند این هوش مصنوعی!
چه نشستهاید که تا سال 2020 میلادی حدود 3.3 میلیارد ابزار دیجیتال خواهیم داشت که زیر سایهی دستیارهای هوشمند روزگار میگذرانند.
وقتی صحبت از شخصیسازی میکنیم باید ابزاری نیز در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم محتوای تولیدی و طراحیها را منطبق با آمال و آروزهای مشتریانمان شخصیسازی کنیم. هوش مصنوعی همان فناوری است که میتواند در این مسیر بسیار راهگشا باشد.
امروزه در کار هر گوشی همراهی که سرک میکشید، نوعی دستیار هوشمند وجود دارد که قرار است از حرکات و وجنات کاربر حدس بزند که چه چیز را چه وقت و برای چه میخواهد؟
بخواهید که همیشه زنده بمانید!
ویدیوهای سازمانی با توجه به اینکه سادهتر و سریعتر از تیزرهای تبلیغاتی ساخته میشوند، از جمله ابزارهای مؤثری هستند که کمک میکنند تا مخاطبان شناخت بهتری از برند شما بدست بیاورند.
خوشبختانه موبایلهای هوشمند به لطف حضور شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام به رسانههایی قدرتمند تبدیل شدهاند که هر زمان اراده کنید، دوربینی خواهند شد تا به صورت زنده و لایو، استریم ویدیوهای جذابی از کسب و کارتان برای مخاطبان مخابره میکنند. پس تا میتوانید از این قابلیت بی مزد و منت اینستاگرام و سایر برنامههای مشابه استفاده کنید که هرچه بیشتر زنده باشید و بیشتر برای مخاطبانتان ویدیو ضبط و پخش کنید، مشتری و طرفداران زیادتری نیز به دست خواهید آورد.