چطور از موبایل مشتریان، مال سنتر بسازیم؟ (قسمت اول)
آنهایی که از بازار و فروش سر در میآورند، معتقدند امسال یا باید موبایل مارکتینگ را سرلوحهی برنامههای بازاریابی کسب و کارتان قرار دهید یا اینکه به آخر ایستادن در ته صف رقبا در بازار عادت کنید. دلیل این ادعا هم شمار روزافزون کاربرانی است که هر روز ترجیح میدهند تا از گوشی موبایل یا تبلت عزیز دردنانهشان به عنوان بهترین یا در بسیاری مواقع تنهاترین انتخاب ممکن استفاده کنند.
امروز همه میدانند و میگویند که گوشیهای موبایل برای بازاریابی مهم هستند، اما خب حالا پرسش تأمل برانگیز اینجاست که چطور از این گوشیهای همراه برای خودمان بیلبوردی بسازیم که مدام ما را در حضور مخاطبان تبلیغ میکنند؟
آمار و ارقام نشان میدهد که تا پایان سال 2018 میلادی، نیمی از کاربران در سرتاسر گیتی تصمیم میگیرند تا تمام امورات برخطشان را با موبایل و تبلت به سرانجام برسانند و جز بر روی این ابزارهای هوشمند آنلاین نباشند.
خوشبختانه اقبال گسترده به گوشیهای هوشمند تنها مختص کشورهای صنعتی و توسعهیافته مانند امریکا و اروپا نیست و اگر مثلا امریکاییها 71 درصد از زمان آنلاین بودن خود را صرف موبایلخوانی و گوشیگردی میکنند، مردمان اندوزیایی 90 درصد از عمر گرانشان را پای گوشیهای همراه سپری میکنند.
حال که به اهمیت غیر قابل انکار موبایل مارکتینگ در دنیای امروز پی بردید، بهتر است با فوت و فنهایی خبرگی در موبایل مارکتینگ نیز بیشتر آشنا شوید.
گوگل، موبایل پیوندتان مبارک؛
از سال 2016 میلادی، گوگلیها اعلام کردهاند که ایندکسهای موتاور جستجوی خود را بر مبنای موبایل خواهند چید، بنابراین اگر میخواهید ساییتان در دل گوگل جا باز کند لازم است که طراحی و به روز نگه داشتن نسخه موبایل سایتتان را در اولویت اصلی کار خود قرار دهید.
«اوسین بولت» سایتها باشید؛
تحقیقات ثابت کرده است کافی است بیشتر از 3 ثانیه برای لود شدن و بالا آمدن سایتتان دست دست کنید، تا اگر نه تمام کاربران اما لااقل حدود 50 درصد از آنها قید دیدار سایتتون را بزنند و مسافر سایتی دگر شوند. سرعت بالا در رو آمدن به مذاق موتور جستجوی گوگل هم بسیار خوش مینشیند و هر زمان این جستجوگر دریابد که سریع به رخصت کاربر،فرصت دیدار میدهید، حسابی هوایتان را خواهد داشت و در بلندیهای کاربربین اینترنت جایتان خواهد داد.
شخصِ شخیص کاربر را دریابید.
در بازار رقابتی که هر کسب و کاری حسابی «لی لی به لا لای» مشتری میگذارد، اگر از «کشیدن ناز» مخاطبانتان غفلت کنید، دیری نمیپاید که در دام تنهایی اسیر خواهید شد. یکی از روشهایی که کمکتان میکند تا در پایان کار مشتریانی خشنود و خرسند داشته باشید، غافل نماندن از شخصیسازی در طراحی محتوای دیجیتال کسب و کارتان است. برای این منظور، کافی است سر سوزن ذوقی به خرج دهید و ایمیلی آماده کنید که متناسب با سلیقهی مخاطبش پرداخت شده و همان حرفی را بزند که لاجرم بر دل بنشیند.