۱۳ قانون طلایی نوآوری برای مدیران پیشگام؛ (قسمت چهارم)
با انتشار این قسمت، مجموعه مقالات 13 قانون طلایی نوآوری به پایان میرسد، مطالبی کاربردی که کمک میکنند تا راهکارهای مدیران نوآور را بار دیگر مرور کنیم و برای تکرار موفقیتهای مدیران نوآور آماده شویم. تجربه نشان داده است که نوآوری از مقدمات بنیادین مدیریت اثربخش است و این مدیران نوآور هستند که کسب و کارشان را از فرش به عرش بازار میرسانند. در ادامه با راهکارهایی که نوآوری در مدیریت بیشتر آشنا میشویم.
موبایل همچنان بهترین رسانه برای مدیران نوآور!
امروزه گوشیهای هوشمند، رفیق گرمابه و گلستان کاربران هستند. پس هیچ جای تعجب ندارد که از مراقبتهای پزشکی تا پرداختهای مالی به کمک این هوشمندهای چند منظوره انجام شود. خوشبختانه نوآوری در تجارت الکترونیک کوچک و بزرگ نمیشناسند و نمونههای پرتعدادی از کسب و کارهای متوسط و کوچک نیز وجود دارند که موفق شدهاند از طریق طراحی اپلیکیشنهای کاربردی درآمد خود را افزایش دهند و فروش بیشتر را تجربه کنند.
نزد مدیران نوآور نیز، حرف اول و آخر را سرمایه میزند.
چه موافق باشیم و چه مخالف، این اسکناسهای ریز و درشت هستند که حد و اندازههای پروژههای نوآورانه را مشخص میکنند، اما نباید این نکته را نیز از یاد برد که تمام سرمایهها مادی و مالی نیستند و خیلی مواقع میشود نوآوری را بر پایهی سرمایههای فرهنگی و اجتماعی به پیش برد.
نمونههای فراوانی هستند از کسب و کارهایی که بدون صرف بودجههای هنگفت و تنها از طریق افزیش اعتماد مشتریان یا به سامان رساندن پروزژههای فرهنگی بر قدر و اعتبار برندشان در نزد مشتریان افزودهاند.
مدیران نوآور، امید را فراموش نمیکنند!
تاریخ تجارت ثابت کرده است که کسب و کارهایی که از اولین پیشامد ناگوار ناامید شدهاند و تلاش را متوقف کردهاند، خیلی راحت از خاطرهها محو و از بازارها حذف شدهاند. در مقابل هر کسب و کاری که جان سختی به خرج داده است و بعد از هر بار زمین خوردن با انرژی مضاعف برای مبارزهای تازه از زمین بلند شده است، دیر یا زود دسترنج زحماتش را چشیده است و دوران رونق را دوباره تجربه کرده است.
این مسأله تنها به استارتآپها و کسب و کارهای کوچک محدود نمیشود بلکه تجربه در مورد شرکتهای پرسابقهای همچون نینتندو نیز ثابت کرده است که تمام کسب و کارها روزهای خوب و بدشان را دارند و مهم این است که در برابر این ناملایمات تجاری راهکاری نوآورانه به کار بگیریم.
منبع: Fast Company.com